Aplicanții trebuie să trimită un document care să cuprindă titlul lucrării, rezumatul lucrării (abstract) și o scurtă biografie a autorului.

 

Documentul trebuie să fie redactat în modul următor:

  • Titlul lucrării și panelul ales
  • Biografia autorului (prenumele și numele, afilierea instituțională, studiile absolvite sau în curs de absolvire, interesele autorului) la un spațiu sub titlul lucrării
  • Textul rezumatului (maxim 200 de cuvinte) se redactează cu Times New Roman de 11, la o spațiere de 1.15, italic. Sub rezumat se scriu termenii cheie (3-5), pe același rând, în ordine alfabetică.
  • Textul rezumatului trebuie să conțină întrebarea/întrebările cercetării, prezentarea generală a metodologiei și concluzia/concluziile.
  • Respectarea regulilor gramaticale și ortografice, precum și folosirea obligatorie a diacriticilor românești (cu virgulă, nu sidlă) este obligatorie.

 

Model de prezentare biografică (50-150 cuvinte).

„Ioana Pop, 24, din București, este studentă în anul III, la Facultatea de Științe Politice, specializarea Științe Politice în Limba Română, Universitatea din București. Teza sa de licență abordează „Cultura de securitate în perioada comunistă din România”. Interesele sale includ drepturile omului, justiția de tranziție, studii de dezvoltare, studii de securitate”.

III. Întrebări și Solicitări de informații:

Nu ezitați să ne contactați la adresa: office@grupuldestudiidesecuritate.ro pentru eventuale întrebări și solicitări de informații.

 

Tema conferinței Calendar Call for Papers ÎNSCRIE ABSTRACTUL